• ʻaoʻao_banner

nūhou

E lawe i kou kapa i ka pae aʻe me kēia pāpale

 

He ʻāpana koʻikoʻi loa ka pāpale o ka ʻaʻahu ʻana, e hoʻopau ana i nā ʻanuʻu paʻakikī o ka hopu ʻana i ka lauoho, maʻalahi e ʻaʻahu koke i ka lole.

Nui nā pāpale, ka pāpale lawaiʻa ka mea kaulana loa i nā makahiki i hala iho nei, ʻo kona mau hiʻohiʻona versatile, ʻaʻohe mea e hiki ke hoʻomalu, i kēia lā a me ka hui pū ʻana me ka lole hipster ʻano, e aʻo pehea e kau ai i ke kumu hoʻohālike o ka pāpale lawaiʻa.

ʻAno alanui

01

Me ka hoʻi mai o ka retro trend, ʻoi aku ka kaulana o ka pāpale lawaiʻa me ka nani o nā makahiki 1980 me nā fashionistas. ʻO ke ʻano pāpale kīʻaha kīʻaha ākea a me ka pōʻai o ka poʻe e nānā haʻahaʻa a nani hoʻi. ʻAʻole ʻo ia wale nō ka pāʻani maʻamau o nā mea kākau moʻomanaʻo alanui, akā ʻo ka mea punahele hoʻi i nā ICONS fashion.

02

Makemake ʻoe e wehewehe i ke ʻano o ke ʻano o ke alanui, ʻoiaʻiʻo, ʻaʻohe pilikia, pono ʻoe e ʻaʻahu i ka "me ke ʻano" maikaʻi iki, ʻo ka mea maʻalahi he T-shirt me nā pants maʻamau, nā ʻano T-shirt a me nā kala. 'a'ole informal, akā, no ka mea, 'o ia ka laina au, e koho i ka li'ili'i olinolino kala e oi stylish.

03

ʻOiaʻiʻo, hiki iā ʻoe ke komo i ka T maʻamau, a hoʻohana i ka lei, ke kūpeʻe lima a me nā mea hoʻonaninani ʻē aʻe; Ma waho aʻe o nā jeans, kūpono loa nā pōkole hōʻoluʻolu no ka hoʻolālā kauwela.

04

No ka hoʻohālikelike ʻana me ka ʻono hoʻokahi o ka ʻano ma luna, ua manaʻo ʻia e koho i kahi pāpale lawaiʻa waihoʻoluʻu, ʻo ke kumu me ka logo tide brand a i ʻole graffiti ʻAmelika, ʻoi aku ka ʻoi aʻe o ke kala piha piha o ka paʻi ʻana a i ʻole ka grid, nā paʻi, etc. ʻO nā mea āpau, ʻaʻohe palena o ka makani alanui, pili ia i kou makemake i kēia lā.

05

 

# ʻAʻahu maʻamau

06

Inā manaʻo ʻoe no ke alanui chic wale nō nā pāpale lawaiʻa, e noʻonoʻo hou!

ʻO kaʻoiaʻiʻo, hiki ke hoʻohana i ka pāpale lawaiʻa e like me ka pāʻani, akā i kēia ala, ʻoiaʻiʻo, e ʻike ʻia ka liʻiliʻi o ke ʻano, akā ʻoi aku ke ʻano maʻamau, no laila inā ʻoe he paʻahana keʻena pololei, a i ʻole e noʻonoʻo i ka hui hiki ke ʻae i ka oh !

07

ʻO ka lole lole māmā māmā me ka pāpale lawaiʻa, heʻaoʻao hōʻikeʻike iʻike pinepineʻia eʻaʻahu, no ka hoʻohuiʻiaʻana o ke kūlana a me ka leʻaleʻa, no laila,ʻaʻole ia e hana i nā poʻe i kaʻoʻoleʻa a iʻole keʻano maʻamau, e hōʻike ana i keʻano kūpono o keʻano.

Hiki ke hoʻohana ʻia kahi T-shirt maʻalahi a me nā sneakers ma lalo o kahi blazer. A i ʻole ke komo ʻana i ka pālule a me nā pālule i ʻoki ʻia e hoʻokō i ka pāpale o ka lawaiʻa.

08

ʻO ka hoʻolālā a me ka mahalo kala, hiki iā ʻoe ke hoʻāʻo e hoʻolālā i ka pāpale lawaiʻa me ka manaʻo ikaika, ka makani deconstruction a i ʻole nā ​​​​mea like ʻole e hui pū ʻia he koho kūpono, ʻo ka waihoʻoluʻu e hōʻike i ka ʻeleʻele haʻahaʻa, keʻokeʻo, hina, ma lalo o ka lewa, e hōʻike i ka ʻuhane ʻano. hāʻawi i kahi ʻano hihiu ʻole.

09

 

# Kepanī maʻalahi

 

10

Nui nā nūpepa Kepani a ʻaʻahu paha i nā pūnaewele, hiki ke ʻike pinepine i nā poʻe ʻano alanui Kepani me ka hui ʻana o ka pāpale lawaiʻa, a ʻo ka hapa nui o lākou he maʻalahi loa, ʻo ia ka mea maikaʻi loa o ka pāpale lawaiʻa, ʻaʻole pono e ʻaʻahu i kahi hui o nā mea uila, hoʻokahi wale nō hiki. hana maʻalahi i ke ʻano, hōʻike i ko lākou ʻono a me ke ʻano.

11

ʻO Essence T a me nā pōkole, me kahi kāmaʻa keʻokeʻo maʻemaʻe ma kona wāwae, ʻo ia ka makani muji Japanese orthodox, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka pāpale lawaiʻa i hoʻopaʻa ʻia me ka waihoʻoluʻu, e hana i ka lole holoʻokoʻa i ʻoi aku ka kūlike, a i ʻole ka hoʻolālā kala ʻokoʻa, e nānā ke kino, ʻoiai collocation, hiki ke hoʻomohala i ka agile a me ka ʻaelike a me ka maʻemaʻe a me ka manaʻo hou, e hoʻohauʻoli iā ʻoe!

12

ʻO ka pāpale lawaiʻa maʻamau ke ʻano i ʻōlelo ʻia, ʻoiai inā he Logo, ʻaʻole ia e nui loa, i ʻole e ʻike ʻia ke ʻano ikaika o ke ʻano, ʻaʻole maʻalahi, hiki ke hoʻāʻo i ka pāpale lawaiʻa keʻokeʻo a i ʻole beige, no ka mea, ʻo ke kala māmā. hāʻawi i kahi manaʻo hōʻoluʻolu, kūpono i ke ʻano lole Iapana maʻalahi a agile.

13

 

# Pūnaehana mauna hana

 

14

 

Me nā lole lawaiʻa a me nā pālule hana e lilo i mea kaulana loa, ʻoi aku ka nui o nā lole hana a me nā lole ma ka mākeke. Makemake ʻoe e hoʻohui i ke ʻano i kou nānā mauna?

Ma waho aʻe o ka papale mauna, ʻo nā mea kūpono loa ʻaʻole ia he pāpale lawaiʻa, ʻaʻole wale e pale i ka lā mai basking i loko, akā mālama pū i ka nani o ka helehelena, hiki ke ʻōlelo ʻia e pepehi i ʻelua manu me ka pōhaku akua pae hoʻokahi huahana!

15

Koho ke kino o luna e ʻaʻahu i ka ʻeke nui a i ʻole nā ​​lole hoʻopaʻa, kūkulu i ka manaʻo hana, hiki i ke kino haʻahaʻa ke hoʻohālikelike i nā kapa holoʻokoʻa a i ʻole nā ​​​​pants makani ikaika, a laila e ʻaʻahu i ka pāpale lawaiʻa, e ʻano ʻano ka manaʻo.

16

 

ʻO ka hana mauna e hoʻohana i nā pae hoʻohālikelike, ma kahi o ka nani, akā pono nō hoʻi he hana kūpono, no laila e koho i ka pāpale lawaiʻa, ʻōlelo ʻia e koho i nā mea nylon, ʻo ka pōmaikaʻi he māmā a me ka wai anti-splashing, nui nā pāpale mauna e hoʻohana i ka mea, ma kekahi lima, a me nā lole lole hana ʻē aʻe e ʻoi aku ke kūlike oh!

 

 

 


Ka manawa hoʻouna: ʻOkakopa-20-2021