• itulau_fanua

tala fou

01

O le mea e sili atu ona taua, o le pulou i fafo poʻo le taʻaloga o foliga vaaia, o se pulou pito i fafo e sili ona lelei, e mafai ona sili atu lou aulelei, sili atu ona aulelei, ae faʻaalia foi ou uiga, ae o nisi tagata e valea.

 

Pupuni Visor

O se pulou e leai se pito i luga e taʻuapulou puipui o le la . E sili ona manaiapuloui le taumafanafana.

02

O ana mea e masani ona aofia ai mea palasitika ma tapoleni, aua o loʻo i ai le galuega o le la ma le anti-ultraviolet ray, ma le manava ma le faʻafouina, faigofie ma faʻalelei, faigofie ona fetaui ma lavalava, talafeagai mo tafaoga i le taulaga, taʻavale, uila uila.

Peitai, talu aiVailafu lapulouaua le ufiufi le ulu o le tagata, e seasea faaaogaina i le fanua.

pulou pesipolo

O le pulou ma le pulou tino o le pulou peisipolo e lapotopoto, o le pito o le pulou e umi, o se ituaiga o pulou e atiina ae i le pesipolo.

03

O le uiga o le laugutu umi e mafai e le au peisipolo ona faʻaogaina e poloka ai le la pe a taʻalo. O le a ofuina e le au fiafia e lagolago ai la latou 'au, ma e toatele foi tagata o le a filifili e ofuina e poloka ai le la ma le vevela. I le aluga o taimi, o pulou peisipolo ua avea ma se tasi o mea sili ona masanipulous.

04

pulou pesipolo e talafeagai mo savaliga i fafo ma gaoioiga sopo e aunoa ma le malosi o le susulu o le la ma le savili malosi, ae ona e leai se malutaga i tua ma itu o le ulu, ma o lona foliga e tumau, e le faigofie ona gaugau ma teuina. I savaliga mamao, poʻo le vao, e toʻaitiiti tagata e filifili e ofuina lenei ituaiga pulou.

pulou pito maualuga

O le mea moni, e tele tagata e fenumiai ma se pulou peisipolo, ae e faigofie ona iloa le eseesega.

O le pulou na muai ofuina e tagata tulimanu pe a tulituliloa, aua o lona lau e mafolafola pei o le laulaufaiva o le pato, e ta'ua o lepito maualuga.

05

E ese mai le peisipolo i le umi ma foliga o le lau. O le pulou e puupuu lona lau, e masani lava mai le lua inisi i le fa inisi, ma e masani ona saʻo lona foliga, ae o se pulou pesipolo.

Afai e te le manatua, mafaufau i lepuloue ofuina e Super Mario i le taaloga.

 

Sun Hat

pulou la, e masani lava ona lautele lau lau, e faʻaaogaina e paolo ai mai le la.

06

O ana mea o le ie, tapoleni, mutia, polyester, PVC ma isi

 

Puupuu Pakete

O se pulou Pakeke. O se pulou e iai se atigi vaapiapi e mafai ona ofuina loloto.

07

O ana mea e tele lava polyester denim, tapoleni poʻo Harris fulufulu ma isi ie mamafa; O le fausaga e masani ona ufiufi i le uaea uamea, ma se tamai ato gaugau mo le teuina o le pulou

Ona o le fausaga o le laumei atoa, ma le lauitiiti lauiti, e le gata o le paolo atoa, ae o foliga matagofie foi, o lea e alofagia ai e tagata.

O lenei ituaiga pulou e fetaui lelei mo le taulaga i fafo ma le atunuu, ae o fafo, e sili atu le fetu nai lo le pulou fagota, sili atu aulelei pulou boonie.

pulou Boonie

E toatele tagata atonu e le mautonu e uiga i le Boonie hat,ae afai na ofuina e Vladimir Putin se tasi a o fagota i le vao, atonu e te vave iloaina.

08

 

Apulou boonie, foliga tutusa ma le tatou pulou pito i luga masani.

O le fausaga o le ai ai se ea ea i luga aʻe o le pulou mo le faʻafefe o le vevela ma le faʻafefe, ma o se liʻo o fusi fusi e suʻiina i le lau mo le faʻaofiina ma le tautau o lala, vao, ma isi, e faʻaleleia ai le natia. O se fusi o le ua e faʻapipiʻi ma ave i lalo o le tino o le pulou.

WeChat ata_20220705170717

I tausaga talu ai nei, ona o lona fausaga tulaga ese, ua avea ma "solofanua pogisa" i le fanua o pulou faamiliteli, ma ua i ai se uiga e suitulaga i pulou taua masani i le malae.

E mafai ona fa'aoga i fafo ma o ona pito lapotopoto lautele e maua ai le paolo i le toafa; I totonu o le vaomatua, e taofia ai le timu ma e oo lava i iniseti mai le pau i totonu o lou kola. A le manaʻomia, e mafai foi ona faʻaogaina le maea pulou o le a taʻavale i itu uma e lua o le pito lapotopoto, o se matagi kaupi, alofagia e tagata i fafo.

I totonu o le pulou militeli, o loʻo i ai se isi pulou e faʻaogaina i fafo e le pulou militeli e taʻua o le pulou fanua.

 

Avanoa Fa'a

O pulou fa'ato'aga o pulou muamua a le militeri e fa'aaogaina i galuega i fafo. O le tele o ia mea e lapotopoto ma mafolafola le pito i luga, lea e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu: pulou e iai taliga, taliga, ma pulou e iai taliga ma taliga.

09

Ata i luga o se fanuapulouma lau, ma le pulou fanua e leai ni lau.

O le pulou o le fanua o loʻo i lalo o loʻo i ai se mea e mafai ona faʻafefeteina e puipuia ai le ua ma foliga i le leaga o le tau ma le tino maualuga.

10

O lea ituaigapuloue lelei tele le susu ma vave faʻagogo, ma o le faʻamaufaʻailoga e le susu e maualuga, aemaise lava i le ufiufi o le pulou cornice, e fetaui lelei mo fafo.

Pe a fa'aalia le la i le tau mafanafana, e mafai ona tu'u i lalo le puipui o taliga gaugau e puipuia ai le mu o le ulu ma le ua; E vevela e aunoa ma le la, e mafai ona gaugau i luga le vaega, malulu tele

Namupulou

O pulou namu o ni pulou fa'apitoa na fuafuaina e puipuia ai le utia e namu

11

E faia i le tapoleni i le pito i luga ma tua ma o le filament mesh ie vailaʻau i luma, lea ua mamanuina e puipuia ai le namu ma e le afaina ai le vaai ma le faʻalogo.

A faʻaaoga, tuʻu i lalo le namu, e mafai ona puipuia le namu i luga o le ulu, foliga ma le ua; A le fa'aaogaina, e taai le upega ma fa'amau i le pito o le pulou ma se mama faamau.

E talafeagai mo savaliga sopo, fagota, tolauapiga ma isi gaoioiga i le vaega o le vaomatua ma vai mutia.

Ae afai e te manaʻo e faʻaoga i fafo, ma manaʻo e faʻaoga i totonu o le taulaga, ae faʻapea foʻi i le ulu, ua, ma foliga e ufiufi ma puipuia le pulou, o le pulou Rafa lea.

Palaclava

Ioe, o le pulou e ofuina e Tigers lele i ata tifaga, poʻo le au faomea. O le palaclava

12

O Balaclava e maua lona igoa mai le itulagi Crimean o Balaclava. Ona o le malulu o le tau i lea nofoaga, na fai ai pulou e puipuia ai o latou ua ma foliga. Mulimuli ane, na suia e le autau a Peretania ia pulou ma faia i latou i le pulou rafa o loʻo tatou vaʻaia i aso nei.

I aso nei, o le uiga o le rafah ua faʻalauteleina, o tagata e ufiufi foliga, naʻo le isu, faʻapitoa e taʻua o le balaclava.

WeChat ata_20220705171917

 


Taimi meli: Iul-05-2022